FAQ

Ziua usilor deshise

Marti, 23 septembrie, intre orele 13.00 - 17.00, usile Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile sunt deschise.

Cei ce doresc sa afle mai multe despre cele cinci componente ale Fondului ONG sunt invitati la sediul fundatiei, aflat pe bd. Nerva Traian nr 21 din Bucuresti. Pe parcursul celor patru ore, reprezentantii Fondului ONG vor oferi informatii si vor raspunde la intrebari despre eligibilitate, procedura de depunere, termenele limita si nu numai.

Toate cele cinci componente ale programului sunt deschise pentru primirea cererilor de finantare in acest moment. Aproximativ 9.7 milioane de euro sunt disponibile pentru proiecte in domenii cum sunt: democratie, implicare civica, apararea drepturilor omului, incluziune sociala si sprijinul grupurilor vulnerabile, protectia mediului, dezvoltarea capacitatii organizatiilor neguvernamentale, servicii sociale, etc.

Mai multe detalii despre tematici, procedura de depunere si termenele limita pentru aplicare ale fiecarei componente se gasesc aici.

Fondul ONG este parte a granturilor Spatiului Economic European 2009 - 2014 si are ca scop reducerea decalajelor economice si sociale dintre Romania si cele trei tari donatoare: Norvegia, Islanda si Liechtenstein. In Romania, programul este administrat de consortiul format din Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi si Fundatia pentru Parteneriat.

Va asteptam!

Video: