FAQ

Voteaza povestea de voluntariat preferata

Anul acesta, la Gala Nationala a Voluntarilor, pe langa proiectele de voluntariat, voluntarii, centrele de voluntariat si coordonatorii de voluntari, sunt premiate si povestile voluntarilor. Pentru ca faptele nepovestite, raman neauzite si necitite. Si de lucrurile si oamenii de bine vrem sa auda toata lumea.

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile a invitat voluntarii din proiectele finantate prin Fondul ONG sa povesteasca experientele lor. Vor fi acordate doua premii: premiul cititorului, pentru articolul cel mai apreciat de catre cititori si premiul juriului, pentru cea mai buna scriitura. Acest concurs de articole este organizat de FDSC, iar premiile urmeaza sa fie inmanate in cadrul Galei.

55 de povesti au fost inscrise in concurs si se gasesc postate aici.

PREMIUL CITITORULUI

Cum se desfasoara: Cititorii pot acorda fiecarui articol intre 1 si 5 stelute. Articolul care aduna cele mai multe stelute, primeste premiul publicului. Articolul care aduna cele mai multe stelute este castigator. In dreptul fiecarui articol este afisat, ce punctaj a obtinut fiecare.

Termen limita pentru votare: 8 decembrie, ora 23.59.

PREMIUL JURIULUI

Cum se desfasoara: Castigatorul premiului juriului este stabilit de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Sunt apreciate creativitatea si acuratetea cu care subiectul este descris. Premiul este surpriza si va fi anuntat la Gala.

Asadar, rugam scriitorii sa isi faca povestile auzite, iar cititorii sa voteze povestile preferate!

 

Gala Nationala a Voluntarilor este un eveniment al Federatiei VOLUM, ce anul acesta este organizat in cadrul proiectului "Voluntariatul prinde VOLUM in Romania", finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, Fondul ONG in Romania. Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe www.galavoluntarilor.ro