FAQ

Vino la ONGFest

Pe 9-11 mai facem apel la (r)evolutie. (R)evolutia catre mai bine in orice domeniu ce ne priveste pe fiecare dintre noi. Catre si pentru celebrarea diversitatii, respectarea drepturilor omului, sanse egale pentru fiecare, protejarea mediului si a patrimoniului, implicare si participare in decizii ce ne privesc.

Va invitam sa participati la ONGFest 2014 ce are loc intre 9 – 11 mai la Bucuresti. Pe 9 mai, La Palatul Parlamentului si nu numai, dezbatem si schimbam bune practici pentru (r)evolutie. Este ziua dedicata networking-ului si dezbaterilor. Pe 10 și 11 mai, in Parcul Herastrau, intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, ne prezentam in fata publicului larg si chemam oamenii sa fie alaturi de noi in (r)evolutie.

Tema evenimentului de anul acesta este combaterea discursului urii. Va rugam, asadar, sa fiti alaturi de noi si sa redati aceasta tema in activitatile pregatite pentru targ. Printr-un eveniment nonformal, un obiect din stand, o dezbatere, un moment artistic sau alte modalitati prin care organizatiile participante sau vizitatorii din parc sa fie implicate in combaterea discursului urii. Pregatim si noi o serie de momente pe aceasta tema.

 

9 mai – resurse noi pentru (r)evolutie

Deschiderea ONGFest 2014 are loc la Palatul Parlamentului intr-un eveniment dedicat ONG-urilor. Participa reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din Romania, alaturi de organizatii din cele 14 tari in care programul Fondul ONG se desfasoara.
Vor fi alaturi de noi si reprezentanti ai institutiilor publice, companiilor si organizatilor prietene si partenere, ce ne sprijina in organizarea acestei editii. In cea de-a doua parte a zilei au loc 4 sesiuni pe teme in care e nevoie de (r)evolutie – implicarea civica, integrarea persoanelor de etnie roma, educatia pentru diversitate, protectia mediului in contextul dezvoltarii urbane si protejarii patrimoniului.

 

10 si 11 mai – suntem (r)evolutie

In Parcul Herastrau, la intrarea dinspre Charles de Gaulle, ne sustinem cauzele si spunem si altora sa fie alaturi de noi.
Pentru ca impreuna suntem (r)evolutie. Dezbaterile continua, alaturi de evenimente nonformale, trupe si artisti ce canta pe scena. 
Ca in fiecare an, cei ce doresc sa organizeze o dezbatere, sustina un eveniment sau o reprezentatie la scena sunt poftiti sa o faca. 
Mai multe detalii despre programul celor trei zile se gasesc aici.

Si tot pentru (r)evolutie, pregatim un nou site ONGFest. Cu o campanie in care stim ca vreti si dorim sa va implicati cu totii.
Mai multe detalii, in curand!

 

Inscrierile au loc in perioada 11 - 23 aprilie prin completarea formularului de inscriere disponibil aici.


Pentru informatii suplimentare: 021.310.01.77, persoana de contact Iuliana Rada, Coordonator ONGFest.

 

Evenimentul este organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, programul Fondul ONG in Romania.

Video: