FAQ

Testare formular pre-înscriere Cereri de finanțare

Pentru a face mai rapidă înregistrarea Cererilor de finanţare primite prin Fondul ONG şi implicit pentru a genera baza de date care va facilita intrarea în evaluare într-o perioadă mai scurtă de timp a Cererilor de finanţare, se va implementa un sistem de pre-inscriere online a proiectelor. Formularul de pre-inscriere va fi completat de către toţi Solicitanţii, pentru fiecare proiect depus, până la perioada de depunere a proiectelor.

Vă cerem aşadar sprijinul în testarea acestui formular, pe care îl puteţi accesa la: www.fondong.fdsc.ro/formular.php . La finalul completării formularului, se va genera un document care va conţine toate datele introduse de dvs. şi care vi se va transmite prin e-mail. Vă rugăm aşadar să ne transmiteţi orice posibile erori pe care le întâmpinaţi atât în completarea formularului, cât şi în primirea pe e-mail a documentului generat.

Menţionăm că datele completate atunci când testaţi formularul nu sunt relevante, dorim doar să ne asigurăm de funcţionalitatea acestuia. După perioada de testare toate informaţiile transmise vor fi şterse din baza de date şi nu vor avea nici o influenţă asupra unei eventuale aplicaţii pe care o veţi depune ulterior.

Dacă doriţi totuşi să înţelegeţi conţinutul formularului, puteţi găsi mai multe informaţii despre Componentele şi Subcomponentele programului de finanţare la adresa www.fondong.fdsc.ro, secţiunea “Componente”, iar informaţiile complete vor fi disponibile în Ghidurile solicitanţilor dedicate fiecărei componente, atunci când acestea se vor lansa oficial.

Formularul va fi disponibil pentru testare până marţi 21 mai ora 16.00, iar posibilele erori pe care le descoperiţi pot fi trimise până la finalul zilei de marţi 21 mai , la adresa fondong[at]fdsc.ro.

Vă mulţumim anticipat pentru sprijin!

Echipa Fondul ONG