FAQ

Sesiuni tematice si de informare organizate in sprijinul Solicitantilor - Fondul ONG, Runda 1

Consortiul format din Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi, in calitate de Operator de Fond ONG in Romania, organizeaza in cursul lunilor iunie si iulie 5 sesiuni de informare pentru potentialii solicitanti, in urmatoarele orase din tara:

  • Craiova – 28 iunie 2013
  • Braila – 2 iulie 2013
  • Iasi – 3 iulie 2013
  • Cluj – 8 iulie
  • Bucuresti – 10 iulie

Sesiunile de informare din tara vor cuprinde informatii referitoare la primul Apel pentru Cereri de finantare din cadrul Fondului ONG in Romania si vor aborda toate cele 5 Componente ale Programului. In cadrul acestor sesiuni vor fi prezentate detalii referitoare la Cererea de propuneri de proiecte din cadrul programului de finantare amintit, iar reprezentantii Operatorului de Program vor raspunde intrebarilor adresate de participanti privind aspecte specifice legate de pregatirea proiectelor.

Sunt invitati sa participe reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, autoritatilor/institutiilor publice, mass media.

Mentionam ca participarea la eveniment este gratuita. Organizatorul nu asigura transportul si/sau cazarea participantilor.

Datele prezentate mai sus sunt estimate. Locatiile si datele exacte ale acestor sesiuni de informare vor fi anuntate ulterior. Pentru fiecare sesiune de informare, persoanele interesate vor completa un formular de inscriere. Participarea este deschisa tuturor entitatilor interesate de a aplica cu un proiect in cadrul oricareia dintre cele 5 Componente ale Fondului ONG.

***

Pe langa aceste sesiuni de informare, Operatorul Fondului ONG va organiza 3 sesiuni tematice pentru potentialii solicitanti.

Datele la care vor avea loc aceste sesiuni precum si temele propuse pentru fiecare dintre ele sunt urmatoarele:

  • Incluziune si inovatie in domeniul social – Bucuresti, 19 iunie 2013
  • Cetatenie activa si respectarea drepturilor omului – Bucuresti, 26 iunie 2013
  • Advocacy si watchdog pentru dezvoltare durabila – Bucuresti, 9 iulie 2013

Mentionam ca participarea la aceste evenimente este gratuita si deschisa tuturor organizatiilor interesate sa aplice in cadrul Fondului ONG cu un proiect care abordeaza unul dintre subiectele sesiunilor tematice. Organizatorul nu asigura transportul si/sau cazarea participantilor.

 

Pentru fiecare dintre sesiunile tematice si de informare, participantii interesati vor completa un formular de inscriere. Numarul de locuri pentru participarea la aceste sesiuni este limitat, iar organizatorul isi rezerva dreptul de a selecta participantii pe baza criteriilor ce vor fi anuntate pentru fiecare dintre aceste sesiuni.

Atat pentru sesiunile de informare, cat si pentru sesiunile tematice, pe pagina de web dedicata Fondului ONG, http://fondong.fdsc.ro, se vor publica detalii si invitatii pentru inscriere in perioada imediat urmatoare.