FAQ

SESIUNEA TEMATICA PERSPECTIVE ASUPRA COMBATERII DISCURSULUI INSTIGATOR LA URA

Luni, 15 iulie 2013, va avea loc la Bucuresti sesiunea tematicaPerspective asupra combaterii discursului instigator la ura”, un eveniment organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in cadrul programului de finantare Fondul ONG in Romania.

Sesiunea tematica are urmatoarele obiective:

- sa exploreze impreuna cu participantii prezenti tematica discursului instigator la ura, din perspectiva abordarilor si conceptelor la nivel european si in Romania;

- sa ofere un spatiu de networking si schimb de bune practici in domeniul tematicii discursului instigator la ura care pot duce catre viitoare parteneriate reflectate ulterior in proiectele depuse in cadrul Fondului ONG.

Programul preliminar al sesiunii tematice este:

09:00 – 09:30 – Inregistrarea participantilor

09:30 – 11:00 – Sesiune 1 – Tematica discursului instigator la ura: abordari si concepte in Europa si Romania.

11.00 – 11.30 – Pauza de cafea

11.30 – 13.00 – Sesiune 2 – Explorare a modalitatilor de lucru in domeniul combaterii discursului instigator la ura

Sesiunea tematica se adreseaza unui numar maxim de 15 de participanti care provin din organizatii neguvernamentale ce deruleaza sau intentioneaza sa deruleze proiecte ce abordeaza tematica discursului instigator la ura.

Inscrierea se face prin intermediul formularului online, disponibil AICI:

Termenul limita pentru inscriere este miercuri, 10 iulie 2013. Participantii selectati vor fi anuntati prin e-mail cel tarziu vineri, 12 iulie 2013. Agenda detaliata a evenimentului si locatia acestuia urmeaza a fi comunicate ulterior celor selectati.

Costurile de cazare si transport pentru o eventuala deplasare la sesiunea tematica nu sunt acoperite de organizatori.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: vlad.dumitrescu@fdsc.ro.

Mai multe detalii despre Apelurile pentru Cereri de finantare lansate in cadrul Rundei 1 a Fondului ONG gasiti la adresa: http://fondong.fdsc.ro