FAQ

Sesiunea tematica Incluziune si inovatie in domeniul social in cadrul Fondului ONG

Upodate - 12 iunie 2013

In vderea facilitarii accesului cat mai multor organizatii interesate la sesiunea tematica Incluziune si inovatie in domeniul social, perioada de inscriere se prelungeste pana in data de 16 iunie 2013 (inclusiv).

Inscrierea se poate face prin intermediul formularului online disponibil AICI.


5 iunie 2013

Miercuri, 19 iunie 2013 va avea loc la Bucuresti, sesiunea tematica Incluziune si inovatie in domeniul social, un eveniment organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in cadrul programului de finantare Fondul ONG in Romania.

 

Inovarea in domeniul social reprezinta o provocare constanta atât pentru furnizorii publici de servicii in domeniu, cât si pentru cei privati, care sunt preocupati de prevenirea excluderii sociale a grupurilor vulnerabile din România. Pe lânga serviciile actuale, sunt necesare noi abordari care sa creasca impactul interventiilor ce adreseaza nevoi sociale.

 

Prin sesiunea din 19 iunie 2013, ne propunem sa identificam posibile interventii care sa raspunda nevoilor sociale ale comunitatilor din mediul rural si urban cu participarea expertilor in domeniul social si a organizatiilor neguvernamentale care implementeaza proiecte in beneficiul grupurilor vulnerabile.

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment, consultati agenda sesiunii tematice disponibila AICI. Inscrierea se face prin intermediul formularului online disponibil AICI.

 

Sesiunea tematica se adreseaza unui numar  de maximum 100 de participanti. In eventualitatea in care numarul de inscrieri va depasi numarul de locuri disponibile, ne rezervam dreptul de a selecta persoanele inscrise. Selectia va fi facuta in functie de ordinea inscrierii la eveniment si apartenenta la o organizatie neguvernamentala si prin acceptarea unei singure persoane din partea unei organizatii (vezi formularul de inscriere).

Termenul limita pentru inscriere este marti, 11 iunie 2013, iar participantii selectati vor fi anuntati cel târziu vineri,14 iunie 2013. Locatia va fi comunicata ulterior.

Costurile de cazare si transport pentru deplasarea la sesiunea tematica nu sunt acoperite de organizatori.