FAQ

S-au lansat inscrierile pentru Laboratorul de Educatie Nonformala 2013

Editia nr. 5 a Laboratorului de Educatie Nonformala capata o noua valenta, dorind sa aduca o valoare adaugata prin tematica drepturilor omului in general si combaterea discursului instigator la ura (hate speech) in special si folosirea metodelor de educatie nonformala in acest sens.

Laboratorul de Educatie Nonformala este un eveniment concept, un spatiu de invatare inovativ care isi propune a aduce in acelasi loc oameni care au experienta in ceea ce priveste o metoda de invatare in context nonformal si de a ii pune in contact cu alti oameni care lucreaza in cadrul a diferite organizatii si care pot prelua informatii despre aceste metode si le pot aplica/replica in comunitatile lor.

Laboratorul de Educatie Nonformala 2013 va avea loc intre 1 si 8 septembrie la Gura Portitei, judetul Tulcea. Peste 20 de metode de educatie nonformala vor fi experimentate de catre participanti, pe parcursul celor 7 zile ale evenimentului. Persoanele interesate sa participe pot completa formularul de inscriere pana pe data de 4 august a.c.

Detalii despre eveniment, metodele de educatie nonformala selectate si inscriere se gasesc pe pagina evenimentului.

Organizatori:

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, prin programul Fondul ONG, parte a granturilor Spatiului Economic European (SEE) 2009-2014

Programul evenimentului se gaseste aici .