FAQ

Recrutam Grants Officer pentru Fondul ONG

Fondul ONG in Romania urmareste dezvoltarea societatii civile si cresterea contributiei la justitia sociala, democratie si dezvoltare sustenabila. Programul va contribui la obiectivele generale ale granturilor Spatiului Economic European (SEE) si norvegiene 2009-2014 de a reduce disparitatile economice din SEE si de a intari relatiile bilaterale intre Romania si statele donatoare Norvegia, Islanda si Liechtenstein. Operatorul Fondului ONG in Romania este Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, impreuna cu partenerii sai Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi.

Echipa FDSC isi cauta un coleg / o colega dornic(a) sa contribuie la implementarea celui mai mare fond dedicat finantarii sectorului neguvernamental din Romania. Postul este full-time, iar activitatea se desfasoara la sediul FDSC (Bucuresti).

 

Profilul candidatului:

  • Studii superioare finalizate;

  • Experienta de minim 5 ani de activitate intr-o organizatie neguvernamentala;

  • Experienta de minim 3 ani in managementul proiectelor cu finantare nerambursabila, intr-o organizatie neguvernamentala, precum si bune cunostinte cu privire la managementul proiectelor derulate de ONG-uri;

  • (preferabil) Experienta in evaluare si/sau monitorizare de proiecte;

  • Buna cunoastere a sectorului neguvernamental, in special in domeniile de finantare ale Fondului ONG;

  • Buna cunoastere a limbii romane si engleze, scris si vorbit;

  • Utilizarea computerului şi a următoarelor programe: Word, Excel, PowerPoint.

Cautam un om responsabil, integru, bine organizat, atent la detalii, cu bune abilitati de comunicare si prezentare, capabil sa lucreze atat in echipa cat si individual.

 

Responsabilitati:

  • Asigura monitorizarea proiectelor aflate in implementare in cadrul Fondului ONG (parte a EEA Grants) in acord cu procedurile de monitorizare si raportare stabilite;

  • Intocmeste rapoarte catre finantatorii / donatorii / partenerii fundatiei;

  • Participa la alte activitati si proiecte in cadrul departamentului Finantare si al fundatiei.

 

Va rugam sa transmiteti pana la data 1 iulie 2014 inclusiv, la adresa de e-mail fondong[at]fdsc.ro, CV-ul insotit de o scrisoare de intentie in care va rugam sa descrieti motivatia si experienta relevanta pentru acest post (conform “Profilului candidatului”). In scrisoarea de intentie va rugam sa includeti datele de contact pentru 3 persoane care pot oferi recomandari, precum si asteptarile dvs. salariale de la acest post. Asiguram confidentialitatea aplicatiilor. In functie de constrangerile de timp, exista posibilitatea ca doar candidatii selectati sa fie contactati.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de e-mail: adriana.popescu[at]fdsc.ro si numerele de telefon 021.310.01.77/81/82/83, 0749 088 886 (persoana de contact: Adriana Popescu – Team Leader Fondul ONG).

Video: