FAQ

Invitatie la completarea chestionarului privind prioritatile de finantare propuse pentru programul Societate Civila, parte a Granturilor SEE 2014-2021

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile impreuna cu partenerii sai Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi, in calitate de operatori ai Fondului ONG in Romania 2009 – 2014, va invita sa raspundeti la chestionarul privind prioritățile de finanțare propuse pentru programul Societate Civilă, parte a Granturilor SEE 2014-2021.

 

Prezenta consultare este lansată cu scopul de a culege feedback din partea organizațiilor neguvernamentale din România, indiferent dacă au fost sau nu beneficiare ale Fondului ONG, in vederea transmiterii acestuia catre donator si autoritatile relevante in vederea pregatirii urmatoarei perioade a asistentei pentru Romania prin Mecanismul financiar SEE. Este important ca aceste puncte de vedere sa vina din partea unui numar reprezentativ de ONGuri.

 

Rezultatele obtinute vor fi disponibile online pe website-ul FDSC.

Va invitam sa participati la aceasta initiativa, completand chestionarul online pana la data de 6 iulie 2016 (ora 24.00).   

Pentru a raspunde la intrebari va rugam sa accesati linkul alaturat: http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=c5ba0bff-34fa-4b07-8453-900ac46361ae