FAQ

Informatii generale despre Runda a doua a Fondului ONG

Au fost publicate documentele cu informatii generale referitoare la cea de-a doua Runda de apeluri de proiecte din cadrul Fondului ONG.

Obiectivul general al Fondului ONG este “sprijinirea dezvoltarii societatii civile si consolidarea contributiei la justitia sociala, democratie si dezvoltare durabila” si contribuie la obiectivele generale ale Granturilor Spaţiului Economic European de a reduce disparitatile economice si sociale si de a intari relatiile bilaterale intre Romania si statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Suma totala pusa la dispozitia organizatiilor neguvernamentale in cea de-a doua runda, pentru implementarea de proiecte, este de peste 9.700.000 Euro.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati fisele de program postate in cadrul fiecareia dintre cele 5 componente: Implicare, Justitie sociala, Dezvoltare durabila, Servicii sociale si de baza, Dezvoltarea capacitatii ONG-urilor. Retele si coalitii, sau sa le descarcati de aici .

Ghidurile Solicitantilor, alaturi de documentele specifice fiecarei componente, respectiv subcomponente, vor fi publicate in perioada iulie-august 2014 pe pagina de web a Fondului ONG: fondong.fdsc.ro. Dupa publicarea Ghidului aferent, Solicitantii vor avea la dispozitie minim 2 luni pentru a pregati si transmite propuneri de proiecte.

Video: