FAQ

FONDUL PENTRU RELATII BILATERALE - APEL PENTRU CERERI DE FINANTARE NR. 1/2015

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile lanseaza Apelul pentru Cereri de finantare din cadrul Fondului pentru Relatii Bilaterale, Masura b. Retele si schimb de experienta.

Obiectivul prezentului Apel este sa faciliteze lucrul in retea, transfer de experienta, impartasire si transfer de cunostinte, tehnologie, experiente si bune practici intre promotori de proiecte din cadrul Fondului ONG in Romania si entitati din statele donatoare.

Solicitanti eligibili in cadrul prezentului apel sunt exclusiv organizatii neguvernamentale si nonprofit  care au fost sau sunt la data prezentului apel promotori de proiecte finantate prin Fondul ONG in Romania in cadrul Mecanismului Financial SEE 2009-2014.

Pachetul de documente ce contine Ghidul Solicitantilor si anexele acestuia este disponibil aici .

Ghidul Solicitantilor 

Anexa 1 - Formular de cerere de finantare

Anexa 2 - Declaratia de eligibilitate a solicitantului 

Anexa 3 - Statement on Eligibility and Partnership Agreement

Anexa 4 - Model contract de finantare 

Anexa 5 – Raport final tehnic si financiar

Anexa 6 – Cerere de plata

Ca parte integranta a Fondului ONG, Fondul pentru Relatii Bilaterale are drept scop cresterea cooperarii intre organizatii neguvernamentale din Romania si din statele donatoare (Norvegia, Islanda si Liechtenstein), imbunatatirea cunoasterii si intelegerii reciproce si impartasirea rezultatelor activitatilor lor.