FAQ

FONDUL ONG SELECTEAZA EVALUATORI INDEPENDENTI

Consortiul format din Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi isi completeaza baza de date cu evaluatori in vederea selectiei evaluatorilor independenti care vor participa la evaluarea din punct de vedere tehnic si financiar a Cererilor de finantare primite in cadrul Rundei a doua a Fondului ONG.

Persoanele care candideaza pentru aceasta pozitie sunt rugate sa completeze formularul de inscriere disponibil AICI. Este necesar ca in formular sa descrieti experienta specifica atat in evaluare de proiecte cat si in management de proiect, in special in proiecte finantate prin diferite scheme de grant cu tematica similara Componentelor/Subcomponentelor pentru care va exprimati disponibilitatea ca evaluatori. Expertii deja inscrisi in baza de date pentru Runda 1 vor fi luati in considerare pentru selectia evaluatorilor necesari pentru Runda 2.

Termenul limita de transmitere a formularelor de inscriere este 10 septembrie 2014.

Mentionam ca vor fi contactati si invitati la interviu candidatii aflati pe lista scurta in urma selectarii Formularelor de inscriere, iar candidatii neselectati vor ramane in baza de date cu evaluatori ai Operatorului Fondului ONG.

Pentru mai multe informatii referitoare la Fondul ONG, va rugam consultati pagina de internet fondong.fdsc.ro. Daca doriti mai multe informatii, va rugam sa ne contactati prin e-mail la: fondong[at]fdsc.ro.