FAQ

Conferinta Politici publice pentru servicii sociale accesibile

 

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile  (FDSC) organizeaza, in zilele de 7 si 8 aprilie, la Bucuresti, conferinta "Politici publice pentru servicii sociale accesibile - Construim poduri intre furnizorii de servicii sociale".

Evenimentul aduce in discutie o serie de problematici  importante pentru domeniul serviciilor sociale si anume: rolul organizatiilor neguvernamentale furnizoare de servicii sociale de la nivelul statelor membre ale Uniunii Europene in contextul crizei economice, modul in care isi desfasoara activitatea avand in vedere resursele limitate de care dispun, precum si capacitatea acestora de a formula propuneri de politici in domeniul social.  

Reunind peste 30 de reprezentanti ONG din 10 state ale Uniunii Europene, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale furnizoare de servicii sociale din Romania si reprezentanti ai institutiilor publice, evenimentul va facilita schimbul de bune practici si identificarea de elemente cheie in procesul de reforma a asistentei sociale in statele care beneficiaza de granturile SEE.

Pentru mai multe detalii privind tematicile abordate in cadrul conferintei, consultati agenda disponibila AICI.

Sunt invitati sa se inscrie pentru participarea la conferinta reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si institutiilor publice care activeaza in domeniul serviciilor sociale.

Persoanele interesate pot completa formularul de inregistrare disponibil AICI pana cel tarziu marti, 5 aprilie, ora 12.00. Inscrierea participantilor se va realiza in limita locurilor disponibile. Pentru a asigura participarea unui numar cat mai mare de entitati, se va avea in vedere participarea unui singur reprezentant/organizatie.

Persoana de contact: Andreea Ciocan, andreea.ciocan@fdsc.ro, 021.310.01.81.

Evenimentul este finantat in cadrul programului Fondul ONG si finantat prin granturile Spatiului Economic European 2009 - 2014.