FAQ

Componenta 2 - Justitie Sociala: termene limita pentru depunerea scrisorilor de intentie

Se apropie termenele limita pentru depunerea Scrisorilor de intentie in cadrul celor 2 Subcomponente ale Componentei 2 – JUSTITIE SOCIALA.

 

Depunerea Scrisorii de intentie se poate face doar online, la urmatorul link: http://fondong.fdsc.ro/formular.php. O confirmare de primire este generata automat si solicitantul va fi instiintat prin e-mail ca scrisoarea sa de intentie a fost primita.

 

Va rugam sa aveti in vedere termenele limita specifice fiecarei subcomponente:

  • Termenul limita pentru transmiterea scrisorilor de intentie in cadrul Subcomponentei 2.2 Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii este 12 iulie ora 23:59, iar dupa acest termen completarea scrisorii de intentie pentru Subcomponenta 2.2. va fi blocata.

 

  • Termenul limita pentru transmiterea scrisorilor de intentie in cadrul Subcomponentei 2.1 Dezvoltarea comunitatilor rurale interetnice este 15 iulie ora 23:59, iar dupa acest termen completarea scrisorii de intentie pentru Subcomponenta 2.1 va fi blocata.

 

Atentie: pentru a primi confirmarea de primire va rugam ca in formularul online sa introduceti o adresa de e-mail corecta si valida. In cazul in care nu ati primit confirmarea, va recomandam sa verificati in folderele Spam / Junk si, daca scrisoarea nu s-a generat, sa ne transmiteti aceasta informație prin e-mail la adresa: rural@romacenter.ro (pentru Subcomponenta 2.1 Dezvoltarea comunitatilor rurale interetnice) sau socialjustice@fdsc.ro (pentru Subcomponenta 2.2 Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii) pentru a va transmite confirmarea de primire a Scrisorii de intentie.

Nu va fi acceptata depunerea personala sau prin posta recomandata sau curier a Scrisorilor de intenţie. Totodata, nici Scrisorile de intentie transmise prin e-mail sau fax nu vor fi acceptate.

 

Documentul de referinta care contine toate instructiunile pentru completarea Scrisorilor de Intentie este Ghidul Solicitantilor pentru fiecare Subcomponenta in parte, impreuna cu anexele sale (acestea pot fi consultate AICI).

 

Va rugam sa aveti in vedere ca, in eventualitatea selectiei Scrisorii de Intentie, pentru a intra in etapa de dezvoltare a Cererii de finantare, in procesul de dezvoltare a Cererii de finantare nu vor putea interveni modificari ale aspectelor esentiale cuprinse in Scrisoarea de intentie.

 

Va rugam ca, in eventualitatea in care doriti sa depuneti mai multe scrisori de intentie, sa tineti cont de numarul maxim de Scrisori de intentie pe care le puteti depune pe fiecare subcomponenta in parte si respectiv pe toata Componenta 2 – JUSTITIE SOCIALA. O organizatie poate depune, in calitate de Solicitant, un numar maxim de 3 Scrisori de intentie in cadrul Componentei JUSTITIE SOCIALA pentru acest Apel pentru Scrisori de intentie, din care maxim 2 Scrisori de intentie pentru aceeasi subcomponenta. Tuturor Solicitantilor care nu respecta aceasta regula li se vor respinge toate Scrisorile de intentie depuse in cadrul Componentei.