FAQ

Campania Fara ura/Cu drag

FaraUra. Fara discriminare. 


CuDrag. Cu și pentru oameni. 


Pentru ca DA!

Ministerul Tineretului si Sportului te invita la un "happening" online timp de o saptamana in perioada 25-31 iulie! Investeste cateva minute pentru a iti oferi tie si celor din jurul tau un cadou. Sub forma unui mesaj pozitiv. Sau mai multe.

Cum? Poate fi oricare (sau mai multe, de ce nu chiar toate) din urmatoarele (va rugam in toate postarile sa folositi hashtag-urile#CuDrag#FaraUra#NoHate)

  • Pune in perioada 25 - 31 iulie in loc de poza de profil una din cele doua poze "inimoase": CuDrag sau FaraUra.
  • Fa chiar tu o poza sau un film care sa implice o inima (poate fi desenata, sugerata, facuta din degete sau maini, din mai multi oameni, etc)
  • Spune o poveste traita de tine in care o situatie cu potential de discriminare, de orice fel, care s-a transformat intr-o lectie de viata si de empatie pentru o categorie sociala fata de care gandim in mod frecvent in stereotipuri
  • Promoveaza acest Event si incurajeaza cat mai multi dintre prietenii tai sa ia parte la el
  • Adera si tu la Thunderclap-ul "#FaraUra #CuDrag Romania" pentru a trimite simultan mesajul "FaraUra si CuDrag se face nondiscriminarea!" celor din jurul nostru in data de 12 august, de Ziua Internationala a Tineretului. 


Cum? Mergi la https://www.thunderclap.it/projects/44941-FaraUraCuDragRomania si da click pe oricare dintre cele trei butoane rosii de Support (poti folosi Facebook, Twitter sau TumblR)

#CuDrag multumiri anticipate.

FaraUra/CuDrag Romania este parte din Campania NoHate care s-a relansat in 25 iulie 2016 in Romania. 
NoHateSpeech este o campanie a Consiliului Europei pentru drepturile omului si combaterea rasismului si discriminarii.

Video: