FAQ

Barometrul liderilor ONG 2016 - termen extins

De cate ori ati fost intrebati ce reprezinta sectorul ONG in Romania? De cate ori ati avut dv. nevoie sa stiti mai multe despre sectorul ONG romanesc? Si de cate ori nu ati avut raspunsuri?

 

In 2016 FDSC relanseaza un amplu efort de cercetare asupra sectorului neguvernamental din Romania. Unul dintre cele mai importante instrumente pentru aceasta cercetare este Barometrul Liderilor ONG. Pentru realizarea acestuia, invitam personalul de conducere al organizatiilor neguvernamentale din Romania, sa completeze chestionarul (sau, sa finalizeze, dupa caz) care poate fi accesat aici.

 

Raspunsurile, care vor fi prelucrate exclusiv statistic, sunt extrem de importante pentru realizarea unui studiu privind sectorul ONG din Romania si vor beneficia de confidentialitate.

 

Barometrul va fi publicat in ultimul trimestru al acestui an, iar studiul despre sectorul ONG va aparea in primul trimestru al anului 2017. Studiul anterior « România 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinţe, provocări » poate fi descarcat de aici.

 

Pentru orice nelamuriri privind completarea chestionarului ne puteti contacta la adresa de e-mail valentin.burada[a]fdsc.ro sau telefon 021 3100181, persoana de contact  Valentin Burada.

 

Pentru a putea oferi sansa cat mai multor colegi intorsi din vacanta sa contribuie cu raspunsuri la Barometrul Liderilor ONG pentru anul 2016, termenul limita de completare a fost extins pana pe 9 septembrie 2016.

 

Multumiri celor ce raspund pentru timpul acordat!

 

Anul acesta, studiul este realizat cu sprijinul financiar al granturilor SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Mai multe detalii se gasesc pe www.fondong.fdsc.ro .