FAQ

Apel pentru cereri de finantare nr. 1/2013

Fondul pentru Relatii Bilaterale - Apel pentru cereri de finantare nr. 1/2013

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile lanseaza primul Apel pentru Cereri de finantare din cadrul Fondului pentru Relatii Bilaterale.

Ca parte integranta a Fondului ONG, Fondul pentru Relatii Bilaterale are drept scop cresterea cooperarii intre organizatii neguvernamentale din Romania si din statele donatoare (Norvegia, Islanda si Liechtenstein), imbunatatirea cunoasterii si intelegerii reciproce si impartasirea rezultatelor activitatilor lor.

Obiectivul prezentului Apel este sa sprijine organizatiile neguvernamentale din Romania in cautarea unor parteneri din statele donatoare, dezvoltarea unor parteneriate sustenabile si pregatirea de aplicatii pentru proiecte bilaterale, in cadrul Fondului ONG.

Pachetul de documente ce contine Ghidul Solicitantilor si anexele acestuia este disponibil AICI.
 
Ghidul Solicitantilor
Anexa 1 - Formular de cerere de finantare
Anexa 2 - Statement on Eligibility and Partnership Agreement
Anexa 3 - Declaratia de eligibilitate a solicitantului
 

Sprijin in identificarea de potentiali parteneri din statele donatoare

Pentru a facilita identificarea partenerilor potriviți, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile colaborează cu Comitetul Helsinki din Norvegia. O bază de date comprehensivă a ONG-urilor din Norvegia este disponibilă AICI.

Organizatiile neguvernamentale din Romania ce intampina dificultati in identificarea unui partener, pot completa formularul prin care isi exprima domeniile de interes si tipul de partener cautat. FDSC va transmite aceste informatii catre Comitetul Helsinki din Norvegia si alte organizatii suport din tarile donatoare, incurajand eventuale organizatii interesate de parteneriat din aceste tari sa contacteze direct organizatia din Romania.

Va rugam sa transmiteti acest formular completat la adresa: bilateral@fdsc.ro