FAQ
Concursul a fost incheiat.
Voturi primite: 14, punctaj total: 70.

“Datori suntem noi, cei tari, să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu cautăm plăcerea noastră” (Romani 15:1)

Nu spun că sunt puternic şi nici prea religios, dar trebuie să fii tare pentru cel de lângă tine care are nevoie de ajutorul tău, dându-i un sentiment de ȋncredere şi transmiţându-i căldură sufletească.

De ce voluntar la fundaţiei Alături de Voi? De fundaţie am aflat de la un prieten. Nu ştiam ce presupune a fi voluntar. Am aflat despre acest lucru de la coordonatoarea de voluntari şi dânsa ne-a explicat ce ȋnseamnă activitatea de voluntariat şi că ȋn cadrul ADV sunt mai multe programe : “Clubul tinerilor”, “Utildeco”, “Departamentul financiar contabil” şi “Evenimente”.

Programul ȋn care am intrat este finanţat de Fondul ONG, iar în cadrul acestui program şi al fundaţiei am găsit atât personal omenos cât şi tineri voluntari care vor să facă o diferenţă şi nu ȋn ultimul rând beneficiari (copii, adolescenţi şi tineri) care au nevoie de atenţia şi ȋndrumarea noastră ȋn activităţi educative şi ȋn petrecerea timpului liber, cu ei, ȋntr-un mod plăcut prin participarea la activităţi educative şi recreative.

Datorită acestor activităţi ȋmi dezvolt abilităţile  de comunicare, de exprimare, de cooperare, de a interacţiona cu oamenii.


Autor: Cantea Lucian